205/60R16 WINRUN ICE ROOTER WR66 92H Studdable DBB71 3PMSF IceGrip M+S

Tehniskā specifikācija

ArticleId:
63939
EAN:
6939364204776
Ražotājs:
WINRUN
Platums:
205
Augstums:
60
Diametrs:
16
Run-Flat:
false
Ātruma indekss:
H
Degvielas patēriņa effektivitāte:
D
Saķere uz mitru ceļu:
B
TyreClass:
null
ExternalDeliveryTime:
null
ExternalStockRegion:
null
Price:
81.37
NetPrice:
36.62
RetailPrice:
40.66
Svars:
9.855
Ražošanas gads:
2022

98,46 

Noliktavā 1 prece/-es

Pieejams: 1 gab
Winrun – Veiktspēja un vērtība Winrun riepas piedāvā labu cenas un kvalitātes attiecību, nodrošinot uzticamu veiktspēju un drošību dažādos ceļa apstākļos. Tās ir pazīstamas ar savu saķeri, komfortu un pieejamību, padarot tās par populāru izvēli budžeta apzinātiem autovadītājiem.

Galvenās Winrun riepu īpašības:

  • Laba saķere un stabilitāte: Winrun riepas piedāvā labu saķeri gan sausos, gan mitros apstākļos. Piemēram, Winrun R330 riepas ir slavētas par izcilu saķeri un vadāmību, it īpaši uz sausiem ceļiem. Tomēr daži lietotāji ir atzīmējuši, ka slapjā laikā šīm riepām var būt mazāka saķere​ (Tire Reviews)​​ (SimpleTire)​.
  • Komforts un klusums: Šīs riepas nodrošina gludu un komfortablu braukšanu, ar zemu trokšņa līmeni. Modelis KF997 piedāvā lielisku komfortu un samazinātu ceļa troksni, padarot braukšanu patīkamāku​ (DrivingPress)​​ (TiresVote.com)​.
  • Izturība un ilgmūžība: Winrun riepas ir izstrādātas ar augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgstošu kalpošanas laiku. Tomēr daži lietotāji ir atzīmējuši, ka riepu nodilums var būt ātrāks nekā augstākas klases zīmolu riepām​ (DrivingPress)​​ (Tire Reviews)​.
  • Ekonomiskais risinājums: Winrun riepas piedāvā konkurētspējīgu cenu, padarot tās par pievilcīgu izvēli tiem, kas meklē ekonomisku risinājumu, nezaudējot veiktspēju​ (SimpleTire)​​ (TiresVote.com)​.
Winrun riepas ir uzticama izvēle autovadītājiem, kas meklē pieejamas un kvalitatīvas riepas, kas nodrošina drošu un komfortablu braukšanu dažādos apstākļos. Izvēloties Winrun riepas, jūs iegūsiet labu vērtību par ieguldīto naudu un uzticamu veiktspēju ikdienas lietošanā.