195/65R15 GITI GITI WINTER W2 91T Studless DBA68 3PMSF

Tehniskā specifikācija

ArticleId:
14791
EAN:
6932877122858
Ražotājs:
GITI
Platums:
195
Augstums:
65
Diametrs:
15
Run-Flat:
false
Ātruma indekss:
T
Degvielas patēriņa effektivitāte:
D
Saķere uz mitru ceļu:
B
TyreClass:
null
ExternalDeliveryTime:
null
ExternalStockRegion:
null
Price:
90.33
NetPrice:
39.75
RetailPrice:
44.63
Svars:
8.92
Ražošanas gads:
2023

109,30 

Noliktavā 32 prece/-es

Pieejams: 32 gab
Giti – Uzticamība un veiktspēja Giti riepas piedāvā labu cenas un kvalitātes attiecību, nodrošinot uzticamu veiktspēju un drošību dažādos ceļa apstākļos. Tās ir pazīstamas ar savu saķeri, komfortu un pieejamību, padarot tās par populāru izvēli budžeta apzinātiem autovadītājiem.

Galvenās Giti riepu īpašības:

  • Laba saķere un stabilitāte: Giti riepas nodrošina labu saķeri gan sausos, gan mitros apstākļos. Piemēram, GitiSport S2 riepas piedāvā izcilu saķeri un vadāmību, it īpaši uz sausām virsmām, nodrošinot stabilu un drošu braukšanu dažādos apstākļos​ (TireGrades)​​ (The Tire Lab)​.
  • Komforts un klusums: Šīs riepas nodrošina gludu un komfortablu braukšanu, ar zemu trokšņa līmeni. GitiComfort XA1 modelis ir slavēts par savu kluso un komfortablo braukšanu, padarot braukšanu patīkamāku ikdienā​ (TireGrades)​​ (AllTyreTests.com)​.
  • Izturība un ilgmūžība: Giti riepas ir izstrādātas ar augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgstošu kalpošanas laiku. Tomēr dažos testos tās varētu būt mazāk izturīgas salīdzinājumā ar augstākas klases zīmolu riepām​ (Tire Reviews)​.
  • Ekonomiskais risinājums: Giti riepas piedāvā konkurētspējīgu cenu, padarot tās par pievilcīgu izvēli tiem, kas meklē ekonomisku risinājumu, nezaudējot veiktspēju​ (Tire Reviews)​.
Giti riepas ir uzticama izvēle autovadītājiem, kas meklē pieejamas un kvalitatīvas riepas, kas nodrošina drošu un komfortablu braukšanu dažādos apstākļos. Izvēloties Giti riepas, jūs iegūsiet labu vērtību par ieguldīto naudu un uzticamu veiktspēju ikdienas lietošanā.